Subir
imagen FIL imagen FIL

FIL Program

Program Search

Libros al Gusto

Libros al Gusto
Libros al Gusto
From the trench to the frying pan

Participants: Melinda Ridaura, Maite Laborde, Maco Sánchez

Presenter: Benito Taibo

Sunday December 01
17:00 to 17:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
Mónica Patiño Taberna de León

Participant: Mónica Patiño

Organiza: Editorial Degustis

Sunday December 01
18:00 to 18:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
Gastronomic route of traditional Huasteca food Tének

Participants: Celia Aradillas García, María Guadalupe Macías Medellín, Mariela Vega Cárdenas

Sunday December 01
19:00 to 19:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
Caesar. The most famous salad. 100 years.

Participant: Claudio Poblete

Presenter: Verónica Rico

Organiza: Caesar. The most famous salad in the world 100 years.

Wednesday December 04
20:00 to 20:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
Presentation of the book Water and Smoke. Kitchens of Tabasco

Participants: Lupita Vidal Aguilar, Jesús David, Luza Alvarado

Organiza: Libros al Gusto

Thursday December 05
20:00 to 20:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
The Democratic Republic of the Pig

Participants: Pedro Reyes, Andrea Tejeda Korkowski

Moderator: Javier Risco

Thursday December 05
18:00 to 18:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
The Domingo Guide, a series of books that portrays Mexico's taco culture.

Participants: Pedro Reyes, Nicholas Meehan, Alberto Rassam, Claudio De Angelis

Organiza: Guía Domingo Tacos Guadalajara

Thursday December 05
17:00 to 17:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
Volcanoes of Colima, flavors of fire and origin” volume V

Participants: Nico Mejía, Luza Alvarado, Jorge Padilla

Organiza: Colima Sabe and Editorial Ecoval

Thursday December 05
16:00 to 16:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
Estado de Hongos

Participants: Nanae Watabe, María Álvarez, Carmen Robles

Friday December 06
18:00 to 18:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara


Libros al Gusto
Libros al Gusto
It tastes like Zapopan. Popular food recipe book

Participants: Cristopher de Alba Anguiano, Axayacatl Esoj Vázquez Torres

Organiza: Dirección de Cultura Zapopan

Friday December 06
17:00 to 17:50

Foro de Libros al Gusto, Expo Guadalajara